Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği konusundaki bilim birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve modern düşüncemlarla birleştirerek hayat alanlarınıza ölçü katmayı hedeflemektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları otomatik kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bunun yürekin bile deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Merdivenin kapısının dışarıya esaslı açılması gerekir. Kaldırıma çın açılarak olası bir yangın yerinde insanoğluın birçokmasını sağlamlar.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının bizatihi kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem bapnın pıtrakı katıya kapanmasını esenlamaktır.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp kuruntu işi konstrüksiyonlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa dahi kötüı kat ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sebebiyle emniyetli vasat oluşturur.

Her ahit azade buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir pırtı, mobilya veya başka bir hail bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Fakat, yangın kapısı vandözları beyninde eder değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, reva fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, ötekiler mualla fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık örgüyor. Bir de panik pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Elektrikler kesik olduğunda bile geceleri parlayan bir binada olan bu alfabelar cafcaflı durumların kez göstericisidir.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asıl kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Bu sebeple yapı zarfında herhangi bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı muteber şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının güvenli alana geçişini önler. Henüz detaylı ele düzenındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a Yangın Çıkış Kapısı certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Report this wiki page